2011.12.21.
18:39

Írta: edemo

Gondolkozz Giró-Szászon!!!!

 

Nem értek egyet a Giró-Szász Andrást napokban ért támadásokkal. (http://hirszerzo.hu/nyuzsi/2011/12/21/A_het_hulyeje_GiroSzasz_Andraaaas_PER5YD) Egyrészt, mert tudok magyarul, másrészt pedig tudom, hogy a dolgok többféle képpen is értelmezhetők. Természetesen nem mondom, hogy ez egy kizárólagos értelmezés, de remélem elgondolkodtató. A példa tehát Bolgár György kérdésére adott válasza a Barroso levél ügyére.

"- Hát a Barroso levélről konkrétan nem tudunk sok mindent, ugye Barroso nem kommentálta, sőt egész pontosan Barroso titkársága azt mondta, hogy tudatában van annak, hogy Magyarországon a szöveg valóságtartalmáról mindenféle spekulációk vannak, de ehhez nem kívánnak semmiféle kommentárt fűzni. Tehát azt kérem, hogy senki számára nem ismert levelekről, annak tartalmáról spekulatív gondolkodást nem nagyon érdemes folytatni." (http://napifix.postr.hu/a-napi-fix-kozlemenye-a-kormanyszovivoi-iroda-reakciojara)

Én ezt úgy értelmezem, hogy mivel a levél nem lett nyilvánosságra hozva és az állítólagosan kiragadott részletei alapján messzemenő következtetések levonás nem ajánlott. Az már más lapra tartozik, hogy szintén a napi fix weboldal még aznap lehozta a levél első részletét (a másik kettőt ma és holnap hozzák nyilvánosságra http://napifix.postr.hu/napileaks-a-barroso-level-folytatasokban-i-resz-giro-szasz-andrasnak-szeretettel). A kormány tehát nem tette közzé, egyrészt mert tartalma nem pozitív és hát ki is akar saját magáról ilyen híreket termelni? Mert én biztos, hogy nem. Az persze világos, hogy a korrektség egy szintjének jele lett volna ez a gesztus a kormánytól, de ha nem, hát nem. Azzal viszont egyáltalán nem értek egyet, hogy emiatt Giró-Szász fikázásába csapjon át a dolog. Az ő feladat a plusz információk engedély nélküli megtartása és a szükséges információk kibocsátása, illetve magyarázata a dolgoknak.

 

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: http://hirszerzo.hu/nyuzsi/2011/12/21/a het hulyeje giroszasz andraaaas per5yd http://napifix.postr.hu/napileaks a barroso level folytatasokban i resz giro szasz andrasnak szeretettel

A bejegyzés trackback címe:

https://napolit.blog.hu/api/trackback/id/tr713481431

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az igazi Barroso levelei az igazi Orbánnak 2011.12.22. 13:43:30

Az igazi, a vágatlan, az eredeti változat! Ne higgyen a bóvlinak: a bóvlisajtóban megjelent bóvlihamisításokat mink erőteljesen szembe köpjük! Ószeresek, levelekkel házaló ügynökök, second chef assistant területi képviselők és egyéb IMF-szakértők által...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása